Protejarea datelor cu caracter personal furnizate de către client  

Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, BULBI ONLINE are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. 

Colectarea datelor se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: aplicația de gestiune a newsletterului prezentă în magazinul virtual, bifarea opțiunii de abonare la newsletter din coșul de cumpărături, salvarea în baza de date ca urmare a participării utilizatorilor la diverse concursuri și loterii publicitare organizate de BULBI ONLINEsau diversele formulare de abonare disponibile în magazinul virtual. 

Ai dreptul să ne soliciți să nu prelucrăm datele tale personale în scopuri de marketing. Dacă nu dorești să primești oferte comerciale de la BULBI ONLINE sau dacă trebuie să îți accesezi datele personale, poți contacta Serviciul de Relații cu Clienții BULBI ONLINE, la adresa contact@bulbionline.ro sau la numărul de telefon 0754542191 (tarif normal). 

Protejarea datelor cu caracter personal furnizate de către client. 1. Pentru înregistrarea (crearea unui cont de client) pe site-ul nostru www.bulbionline.ro, clientul va furniza următoarele informații: Nume și prenume; Adresă completă; Număr de telefon; Adresă de email validă. 2. În cazul plasării unei comenzi, clientul va furniza următoarele date cu caracter personal: Nume și prenume; Număr de telefon pentru contact; Adresă de email Adresa completă pentru livrare. 

Folosirea datelor personale furnizate de către Client

Datele cu caracter personal sunt utilizate de către bulbi online în următoarele scopuri: Logarea ta în contul de client; Procesarea comenzilor și livrarea produselor către client; Desfășurarea activității de promovare a produselor și serviciilor; Informarea clienților despre promoții, reduceri de preț și oferte speciale via email. 

STOCAREA ȘI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

 

BULBI ONLINE (în calitate de vânzător) are obligația să nu transfere datele furnizate de către client către terțe părți. Furnizarea acestor date nu constituie o încălcare a legii dacă se face strict pentru a îndeplini obligația față de client (livrarea produselor) și doar în baza contractului cu clientul. 

BULBI ONLINE are dreptul de a folosi tehnologia ”Cookies”. ”Cookies” nu conțin date personale și nu sunt transferate către terțe părți. Acestea sunt folosite pentru a-ți îmbunătăți experiența cumpărăturilor online. Acestea îți permit să salvezi parola, sau să păstrezi produsele în “coșul de cumpărături”, chiar după închiderea paginii. 

BULBI ONLINE primește informații despre adresa IP a vizitatorilor site-ului nostru. Aceste informații nu sunt utilizate pentru identificarea utilizatorilor. 

BULBI ONLINE nu este responsabilă pentru informațiile cu caracter personal furnizate de utilizatori în secțiunile publice ale site-ului. 

 

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă 

Echipa bulbionline.ro