Atentie! Pozele produselor au caracter ilustrativ, sunt de prezentare si reprezinta plantele la maturitate!  Nu veti primi magnolii inflorite, peri cu pere pe acestia sau trandafiri infloriti sau produse din plastic si nici lămâi cu zeci de lămâi pe el.

Politica de returnare

Facem tot posibilul ca tu să fii mulțumit de produsele achiziționate din magazinul nostru online www.bulbionline.ro De aceea, expediem doar produse viabile, care sunt atent verificate  înainte de expediere.

Dacă totuşi, produsele recepţionate nu te mulţumesc pe deplin şi doreşti să le returnezi, te rugăm să ne transmiți reclamaţia si intentia de retur în scris, prin e-mail la adresa contact@bulbionline.ro.

În cazul contractelor încheiate la distanță, www.bulbionline.ro se obligă să asigure consumatorului dreptul de returnare a produselor, care poate fi exercitat într-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.  Plantele se impacheteaza la fel cum au fost in cutie, se vor asigura prin legare sau se leaga un arac de acestea pentru a nu suferi deteriorari pe durata transportului.  Daca ambalajul (cutia) prezinta deteriorari semnificative (gauri, rupturi ori este turtita) nu putem accepta returul.

Returul se face prin orice firma de curierat Fan courier care ofera si optiunea „Deschiderea coletului la livrare”   Trebuie sa vedem ca inauntru sunt plante pentru a accepta returul.

Cum se returneaza:

  1. Se trimite un   email la contact@bulbionline.ro in care spuneti ca doriti sa returnati si in care  precizati nume complet, numar comanda si un cont bancar pentru restituirea sumei platite.  Se returneaza toate produsele, inclusiv planta cadou – daca este cazul.

Rambursarea  sumei de pe comanda se va face in termen de maxim 15 de zile de la primirea si acceptarea returului prin transfer bancar sau platim pe loc curierului daca este plata ramburs.  Cheltuielile cu returul se suporta de catre expeditor (client) si nu pot fi rambursate.

Suntem deschisi la discutii, daca intamplinati vreo problema. Semnalati-ne orice lucru doriti in cel mai scurt timp de la primirea coletului printr-un email la contact@bulbionline.ro sau la tel 0754542191 Va vom raspunde in maxim 24 ore.

Cei care jignesc public folosindu-se de Facebook riscă să fie amendați, cu până la 1.000 de lei, pentru lezarea demnității și onoarei acesteia, potrivit legislației actuale. Orice postari jignitoare, recenzii nedrepte, defaimatoare, calomnioase pot fi sancţionate cu amendă în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată. In cazul in care ni se aduc jigniri sau suntem calomniati in orice fel nu vom ezita sa ne adresam autoratilor competente formuland plangeri, daca imaginea ne este afectata. Potrivit deciziei nr. 4546 din 27 noiembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public. Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine, arată articolul 6 din Constituția României.

Recomandare: Nu ezitati sa va folositi de dreptul de a returna, in loc sa adresati insulte pe Facebook, Google, pe email sau la telefon!

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.